Програма за понеделник: Кербер и Свитолина стартират в Бризбейн, Сабаленка и Мугуруса започват в Шънджън

от в 10:33 на 05.01.2020
Петър Колев


Излезе програмата на първите в календара на WTA турнири от категория съответно WTA Premier в Бризбейн и WTA International в Шънджън. В понеделник на Централния корт в Бризбейн, който за жените до сряда няма да е Pat Rafter Arena заради провеждането на ATP Cup, ще излязат участващата с "дива карта" Саманта Стоусър и трикратната шампионка от турнири от Големия Шлем Анджелик Кербер.

След тях на корта ще излязат поставената под №4 Елина Свитолина и шампионката от Hawaii Open Даниел Колинс. Програмата на Централния корт ще бъде допълнена от мачове в последния кръг на квалификациите, от сблъсък между №7 в основната схемата Йохана Конта и чехкинята Барбора Стрицова, както и от мач на двойки, включващ тандем между световната №1 Ашли Барти и Кики Бертенс, който ще се изправи срещу двойката на Анет Контавейт и Анастасия Павлюченкова.

Image

Мачовете на Центлания корт в Шънджън също няма да разочароват, тъй като програмата открива поставената под №2 Арина Сабаленка, която ще изправи срещу квалификантката Маргарита Гаспарян. След края на този мач участието си в турнира ще започне и №6 в схемата и двукратна шампионка на турнирите от Големия Шлем Гарбине Мугуруса в мач срещу представителката на домакините Синю Уанг.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за понеделник: Кербер и Свитолина стартират в Бризбейн, Сабаленка и Мугуруса започват в Шънджън Петър Колев

Коментари





Следвайте ни в Facebook