Програма за понеделник: Начало на българското участие в Индиън Уелс!

от в 17:11 на 07.03.2022
Мирела Николова

Надпреварата в Индиън Уелс е една от най-престижните в календара както при мъжете, така и при жените. За поредна година Калифорния ще събере на едно място елита на световния тенис и можем да сме сигурни, че в следващите две седмици ни очакват изобилие от тенис емоции. За наша огромна радост, страната ни ще бъде представена от двама родни състезатели в лицето на най-добрия ни тенисист Григор Димитров и първата ни ракета при дамите Виктория Томова.

Софиянката ще стартира участието си от квалификациите на турнира, като жребият ѝ отреди да открие кампанията си с двубой срещу местната представителка Елизабет Мандлик. Американката е наглед напълно преодолимо препятствие за нашето момиче, тъй като се намира на 313-а позиция в световната ранглиста - повече от 200 места зад нашата сънародничка. В битка за място в основната схема пък Вики евентуално ще се изправи срещу победителката от срещата между  световната №98 Астра Шарма и 145-ата в света Йе Уан.

Томова ще изиграе първия се двубой в Индиън Уелс още тази вечер, тъй като откриващата ѝ среща е поставена втора на корт 8 и се очаква да стартира около 22:30 часа българско време, като мача ще можете да наблюдавате пряко на обичайните линкове в Tennis.bg.

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Програма за понеделник: Начало на българското участие в Индиън Уелс! Мирела Николова
Теми:  
wta | бгтенис | виктория томова | жребий | индиън уелс | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook