Програма за сряда: Двама български представители отново на корта в Португалия

от в 00:09 на 06.04.2022
Мирела Николова

Жребият на Чаланджъра в Оейраш противопостави двама българи още на старта и така през вчерашния ден един срещу друг на корта излязоха Димитър Кузманов и Александър Лазаров. Въпреки че софиянецът показа отлична игра и определено имаше своите шансове за успех, то опитът на втората ни ракета взе връх и победител от срещата излезе Кузманов след победа в три сета. Днес отново ще можем да видим Мико в действие, тъй като му предстои да излезе в битка за място на четвъртфиналите в португалския град.

Опонент на родния ни представител ще бъде световният №386 Лукас Герх, с когото до този момент не са се срещали в официален мач. Днешният им сблъсък е поставен трети в програмата на втория по големина корт и се очаква да стартира не преди 15:30 часа българско време, като вие отново ще имате възможност да го наблюдавате на обичайните линкове в Tennis.bg.

Освен Мико в игра ще видим и първата ни ракета при дамите Виктория Томова, която ще открие участието си на силния W80 турнира в Оейраш с двубой срещу световната №152 Юлия Грабер. Срещата между двете има голяма вероятност да започне по същото време като мача на Кузманов, тъй като също е трета поред на корт 8 и очакваният ѝ старт е не преди 15:00 часа българско време.

Програмата за сряда в Оейраш:

Корт 3 (начало 12:30 часа):

1. Оскар Хосе Гутиерес - Зденек Колар 

2. Еван Фурнес - Йозеф Ковалик

3. Димитър Кузманов - Лукас Герх

4. двойков мач

Корт 8 (начало 12:00 часа):

1. Стефания Рубини - Леолия Жанжан

2. Юлия Хатука - Катаржина Кава

3. Виктория Томова - Юлия Грабер

4. двойков мач 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Програма за сряда: Двама български представители отново на корта в Португалия Мирела Николова
Теми:  
бгтенис | димитър кузманов | оейраш | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook