Програма за събота: Става ясна съдбата на титлата от Ролан Гарос при дамите!

от в 06:18 на 04.06.2022
Мирела Николова

Намираме се на финалната права на тазгодишното издание на Откритото първенство на Франция, като през този уикенд ще бъдат определени носителите на трофея при жените и при мъжете. През днешния ден ни предстои да разберем коя тенисистка ще успее да вдигне титлата в Париж, като двете претендентки са намиращата се в серия от 34 последователни победи и световна №1 Ига Швьонтек и 18-годишната американка Коко Гоф.

За тийнейджърката това ще бъде дебютно участие във финален сблъсък на турнир от Големия шлем, докато за полякинята това не е непозната територия, тъй като именно във френската столица през 2020 г. тя завоюва първата си и единствена досега "мейджър" титла.

Швьонтек и Гоф до този момент имат изиграни общо две срещи една срещу друга, като балансът е изцяло в полза на водачката в ранглистата, която е спечелила всеки един от мачовете. Началото на утрешния двубой помежду им е 16:00 часа българско време, когато те ще излязат на корт "Филип Шатрие", за да решат съдбата на титлата във втория за годината турнир от Големия шлем.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за събота: Става ясна съдбата на титлата от Ролан Гарос при дамите! Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | ига швьонтек | коко гоф

Коментари





Следвайте ни в Facebook