Програма за събота: Става ясна съдбата на титлата от Ролан Гарос при дамите!

от в 06:18 на 04.06.2022
Мирела Николова

Намираме се на финалната права на тазгодишното издание на Откритото първенство на Франция, като през този уикенд ще бъдат определени носителите на трофея при жените и при мъжете. През днешния ден ни предстои да разберем коя тенисистка ще успее да вдигне титлата в Париж, като двете претендентки са намиращата се в серия от 34 последователни победи и световна №1 Ига Швьонтек и 18-годишната американка Коко Гоф.

За тийнейджърката това ще бъде дебютно участие във финален сблъсък на турнир от Големия шлем, докато за полякинята това не е непозната територия, тъй като именно във френската столица през 2020 г. тя завоюва първата си и единствена досега "мейджър" титла.

Швьонтек и Гоф до този момент имат изиграни общо две срещи една срещу друга, като балансът е изцяло в полза на водачката в ранглистата, която е спечелила всеки един от мачовете. Началото на утрешния двубой помежду им е 16:00 часа българско време, когато те ще излязат на корт "Филип Шатрие", за да решат съдбата на титлата във втория за годината турнир от Големия шлем.

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Програма за събота: Става ясна съдбата на титлата от Ролан Гарос при дамите! Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | ига швьонтек | коко гоф

Коментари





Следвайте ни в Facebook