Програма за вторник: Надал излиза срещу Алиасим в пряк сблъсък за оцеляване в турнира

от в 23:55 на 14.11.2022
Мирела Николова

Началото на тазгодишното издание на Nitto ATP Finals бе поставено в неделя, когато се изиграха първите два двубоя от Зелената група. Тогава финалистът от US Open Каспър Рууд поднесе своеобразна изненада, надделявайки над демонстриращия великолепна форма през последните месеци Феликс Оже-Алиасим, докато в двубоя от вечерната сесия дебютантът Тейлър Фриц наложи волята си над Рафаел Надал в последователни сетове, взимайки реванш за загубата си на Уимбълдън.

Днешната програма на сингъл ще започне със сблъсък между Надал и Оже-Алиасим, който ще бъде с огромен залог за всеки от двамата, тъй като загубилият ще инкасира второ поражение в турнира и ще се прости с шансовете си да продължи напред. Досега испанецът и канадецът са се срещали само два пъти, като във всеки от случаите победата е била на страната на рекордьора по трофеи от Големия шлем. Последният им сблъсък се състоя на тазгодишния Ролан Гарос, но в крайна сметка след петсетова драма по-опитният от двамата успя да избегне изненадата.

От своя страна, победителите от първия ден на надпреварата Каспър Рууд и Тейлър Фриц ще излязат в битка за лидерското място в групата. До този момент норвежкият и американският представител никога не са се изправяли един срещу друг в официален двубой.

Програмата за Ден 3 в Торино:

Дневна сесия (начало 12:30 часа):

1. Марсело Аревало/Жан-Джулиен Рожер - Марсел Гранойерс/Орасио Себайос

2. Рафаел Надал - Феликс Оже-Алиасим (не преди 15:00 часа)

Вечерна сесия (начало 19:30 часа):

3. Раджийв Рам/Джо Солсбъри - Лойд Гласпул/Хари Хелиовара

4. Каспър Рууд - Тейлър Фриц (не преди 22:00 часа)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за вторник: Надал излиза срещу Алиасим в пряк сблъсък за оцеляване в турнира Мирела Николова
Теми:  
atp | nitto atp finals turin | каспър рууд | програма | рафаел надал | тейлър фриц | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook