Програмата на US Open: Сабаленка и Гоф определят шампионката при дамите и още един финал

от в 18:49 на 09.09.2023
Калоян Соколов

Арина Сабаленка и Коко Гоф тази вечер ще определят новата шампионка при дамите на US Open. Беларуската тенисистка вече си осигури изкачването под номер едно в световната ранглиста от идния понеделник, а в полуфиналите постигна зашеметяващ обрат, след като изоставаше с 0:6 3:5 от Мадисън Кийс, но надделя след тайбрек в решителния сет и развали празника на публиката в Ню Йорк, която се беше настроила за изцяло американски финал.

Така Сабаленка ще има възможност да спори за втората си титла от Шлема в хода на сезона, след като завоюва трофея на Аустрелиън Оупън, докато Гоф досега е изиграла само един финал на това ниво, който загуби от Ига Швьонтек на миналогодишния Ролан Гарос. 19-годишната местна представителка обаче се намира в серия от 11 поредни победи и определено не може да бъде считана за аутсайдерка в мача, като освен това има предимство от 3:2 успеха в преките си сблъсъци с втората поставена, а срещата се очаква да стартира малко след 23:00 часа българско време, като ще може да я проследите на обичайните линкове в нашия сайт.

Освен това, то днес ни предстои да наблюдаваме още един финал, а именно този при смесените двойки, в който наглед Джесика Пегула и Остин Крайчек изглеждат огромни фаворити да зарадват публиката, но Анна Данилина и Хари Хелиоваара определено са в състояние да развалят американския празник на "Артър Аш".

Програма за събота на US Open:

корт "Артър Аш" (стартират не преди 19:00 часа)

1. Джесика Пегула / Остин Крайчек - Анна Данилина - Хари Хелиоваара

2. Арина Сабаленка - Коко Гоф (не преди 23:00 часа)

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата на US Open: Сабаленка и Гоф определят шампионката при дамите и още един финал Калоян Соколов
Теми:  
us open | wta | Арина Сабаленка | коко гоф | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook