Програмата в Бощад: Надал излиза два пъти на корта в търсене на място на два финала

от в 00:00 на 20.07.2024
Елеонора Александрова

Рафаел Надал продължава да радва феновете си в хода на настоящата седмица и иглежда все по-блио до своята 93-та титла в ATP Тура. Матадора се класира за своя първи полуфинал от 2022-ра година насам, след като надви двама представители на топ 45 подред и предстои да видим дали се е възстановил от 4-часовата драма с Мариано Навоне.

Испанецът ще се изправи срещу 23-годишния хърватски квалификант Дуйе Айдукович. Световният номер 130 никога досега не е играл на подобен етап в ATP турнир, като стигна до финалната четворка с победи над Лука Ван Аш, Павел Котов и Тиаго Монтейро (като последният елиминира втория поставен Каспър Рууд).

При евентуална победа, Надал ще се изправи срещу първата ракета на Португалия, Нуно Боржеш, или тенисиста, шокирал Андрей Рубльов в шведския град, Тиаго Тиранте, а освен това Краля на клея впоследствие ще излее в опит да се класира и а двойковия финал в шведския град.

Заедно с Каспър Рууд, Матадора ще се изправи срещу третите поставени в схемата Орландо Луз и Рафаел Маташ. Мачът се очаква да започне не преди 18:00 часа българско време.

Програмата за Бощад (Ден 7):

Centre Court (начало: 14:00)

1. Рафаел Надал - Дуйе Айдукович 

2. Тиаго Тиранте - Нуно Боржеш 

3. Рафаел Надал / Каспър Рууд - Орландо Луз / Рафаел Маташ (след 18:00 часа българско време)

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Програмата в Бощад: Надал излиза два пъти на корта в търсене на място на два финала Елеонора Александрова
Теми:  
atp | бощад | програма | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook