Програмата в Делрей Бийч: Григор Димитров излиза за първия си мач от АО насам!

от в 12:37 на 17.02.2022
Калоян Соколов

Годината не стартира никак приятно за Григор Димитров, който трябваше да преглътне ранно поражение на дебютния турнир от Шлема за годината, а впоследствие първата ни ракета се зарази повторно с коронавирус и бе принуден да откаже участие на надпреварата в Далас. Родният ни представител обаче се възстанови скоростно от болестта и реши да навакса пропуснато, след като се включи чрез "уайлд кард" на състезанието в Делрей Бийч.

Нашият сънародник е поставен под номер три в основната схема на събитието и това му позволи да започне участието си директно от втория кръг, където тази нощ му предстои да премери сили с местния представител Мичъл Крюгер. Наглед световният номер 164 не би трябвало да създаде особени проблеми на хасковлията, ала американецът се намира в най-добрата си кондиция през своята карира и определено не е за подценяване, а освен това е непознат съперник за българина.

Нека сега да се насочим към пълния вид на програмата в Делрей Бийч, където бързо можем да открием името на Гришо и така ще разберем как нашето момче е поставено последно по ред на централния корт и двубоят му ще започне след 03:00 през нощта

Централен корт (започват не преди 18:00 часа)

1. мач на двойки

2. Джон Милман - Маркос Гирон (не преди 20:00часа)

3. Джак Сок - Райли Опелка (не преди 21:30 часа)

4. Адриан Манарино  - Брендън Накашима (не преди 01:00 часа)

5. Григор Димитров - Мичел Крюгер (не преди 03:00 часа)

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Програмата в Делрей Бийч: Григор Димитров излиза за първия си мач от АО насам! Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | делрей бийч | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook