Програмата в Индиън Уелс: Време е за финалните битки при мъжете и жените

от в 13:30 на 20.03.2022
Калоян Соколов

През последните 10 дни станахме свидетели на невероятни тенис сблъсъци по време на надпреварата в Индиън Уелс, която с право е определяна за най-престижната такава в света на тениса, ако изключим четирите "мейджър" турнира. Калифорнийският град за поредна години при най-добрите тенисисти и тенисистки в света, а днес дойде времето да бъдат определени новите шампиони в състезанието.

Програмата ще стартира с решителната битка при дамите, която ще противопостави Ига Швьонтек на Мария Сакари. През годините гъркинята си е извоювала реномето на една от най-трудни съпернички за бившата шампионка от Ролан Гарос, но световната номер три надви именно Сакари по пътя си към трофея в Доха и вече определено знае как да се справи с нейната съпротива.

След тях пък емоциите за домакините ще се покачат сериозно, защото Тейлър Фриц би могъл да се превърне в първия американски победител от 21 години насам, когато купата отива в ръцете на легендарния Агаси. Тази перспектива обаче изглежда, колкото близка, толкова и далечна, имайки предвид неговия опонент в решителната срещата. Става въпрос за Рафаел Надал, който все още не е изпитвал вкуса на поражението през настоящия сезон и изглежда твърдо решен да спечели за четвърти път събитието в Калифорния.

Ето я и пълната програма за финалния ден в Индиън Уелс:

1. Ига Швьонтек - Мария Сакари (не преди 22:00 часа българско време)

2. Рафаел Надал - Тейлър Фриц (не преди 00:00 часа българско време)

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата в Индиън Уелс: Време е за финалните битки при мъжете и жените Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | ига швьонтек | индиън уелс | мария сакари | програма | рафаел надал | тейлър фриц

Коментари





Следвайте ни в Facebook