Програмата в Куинс: Григор Димитров открива сезона си на трева днес

от в 00:35 на 17.06.2023
Мирела Николова

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров ще стартира тазгодишния си сезон на тревни кортове с участие на АТР 500 надпреварата в Куинс, където завоюва трофея през 2014-а. Изненадващо, родният ни представител предпочете да стартира участието си от квалификациите, жребият за които бе изтеглен през вчерашния ден.

Нашето момче ще постави начало на кампанията си с двубой срещу световния №91 Александър Вукич, който няма нито една постигната АТР победа на тревна настилка в кариерата си. В момента 27-годишният австралиец се намира на рекордна за себе си позиция, но това е факт заради добрите му изяви на надпревари от сериите Чаланджър. В хода на настоящия сезон Вукич има едва един успех на ниво АТР, а е допускал общо 5 поражения. 

Предстоящият сблъсък между Димитров и Вукич ще бъде първи в историята на тяхното съперничество и ще открие програмата за днес на корт №1 в Куинс. Срещата ще стартира в 13:00 часа българско време и ще бъде предавана на живо на традиционните линкове в Tennis.bg, но ще се проведе без публика.

Корт №1 (начало 13:00 часа):

1. Григор Димитров - Александър Вукич

2. Артър Фери - Алексей Попирин


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Програмата в Куинс: Григор Димитров открива сезона си на трева днес Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | квалификации | куинс | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook