Програмата в Мадрид: Мегашоуто Надал-Алкарас и тежък тест пред Джокович

от в 04:36 на 06.05.2022
Мартин Петков

Вчерашният ден ни предложи множество двубои изпълнени с интрига до последната точка, като станаха ясни имената на осемтимата най-добри на Мастърса в Мадрид. Надпреварата навлиза все повече в решителната си част, а нещото, което определено приковава погледите, е, че има цели седем представители на топ 10 във фазата на четвъртфиналите и това само по себе си гарантира шоу от най-висша класа.

Несъмнено сблъсъкът, който е под светлините на прожекторите през днешния ден, ще противопостави на корта бъдещето и настоящето, а в главните роли са най-добрите тенисисти за годината към този момент - Карлос Алкарас и Рафаел Надал. Двамата любимци на местната публика ще премерят сили помежду си за трети път, като Матадора води с 2:0 победи, едната от които дойде именно тук през миналогодишното издание на надпреварата, а другата бе в същински спектакъл на корта в Индиън Уелс преди по-малко от два месеца. Всеки почитател на тениса навярно очаква срещата с огромно нетърпение, а какво ще ни предложат Алкарас и Надал предстои да разберем не по-рано от 17:00 часа на стадион ,,Маноло Сантана".

Също така в хода на днешния ден ще видим в игра световния номер едно Новак Джокович, който ще даде старт на програмата в 15:00 часа с мача си срещу Хуберт Хуркач по пътя към полуфиналите. В останалите двубои предвиждащи да определят последните четирима в испанската столица, на корта ще излязат действащият шампион Александър Зверев и Стефанос Циципас, който през вчерашния ден отстрани Григор Димитров, като респективно ще срещнат дебютанта на подобна фаза от сериите ,,Мастърс 1000" на землена настилка Феликс Оже-Алиасим и световния №8 Андрей Рубльов.

Програмата за корт ,,Маноло Сантана" през днешния ден на Мастърса в Мадрид(начало 15:00 часа):

1. Новак Джокович - Хуберт Хуркач

2. Рафаел Надал - Карлос Алкарас(не преди 17:00 часа)

3. Андрей Рубльов - Стефанос Циципас(не преди 21:00 часа)

4. Феликс Оже-Алиасим - Александър Зверев


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Програмата в Мадрид: Мегашоуто Надал-Алкарас и тежък тест пред Джокович Мартин Петков
Теми:  
александър зверев | карлос алкарас | мадрид | новак джокович | програма | рафаел надал | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook