Програмата за петък: Възможно е да видим Григор два пъти в игра

от в 12:01 на 04.02.2021
Мирела Николова

След като през вчерашния ден стана ясно, че в хотела, в който са настанени състезателите, има случай на заразен с COVID-19 служител, мачовете от програмата за четвъртък бяха отложени. Това означава, че ще се наложи някои от тенисистите да излязат 2 пъти на корта в петъчния ден.

Първата ни ракета Григор Димитров, който откри сезон 2021 с победа над представителя на домакините Андрю Харис, предстои утре - 5 февруари, да се изправи срещу друг австралиец - световния номер 114 Алексей Попирин в спор за място на четвъртфиналите, като до този момент не са играли един срещу друг. 

Двубоят между двамата е трети в програмата на корт номер 3, където първият мач започва в 02:00 часа българско време, а очакваното начало на срещата на нашето момче е около 05:00 часа

При евентуален успех хасковлията ще има за съперник някого измежду Джеймс Дъкуърт и Корентин Муте, а потенциалната втора среща на Григор е четвърта на корт номер 6, което предполага стартът ѝ да бъде след необходимата им почивка след първите мачове.

Пълната програма за утрешния ден вижте тук:


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Програмата за петък: Възможно е да видим Григор два пъти в игра Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook