Звездни 1/2-финали в Шанхай: Сушершоуто Джокович - Фриц и Синер срещу екзекутора на Алкарас

от в 00:30 на 12.10.2024
Елеонора Александрова

Развръзката на Мастъра в Шанхай наближава, като още днес ще разберем имената на двамата тенисистти, които ще спорят за трофея в китайския мегаполис.

Световният номер едно Яник Синер ще се изправи срещу изненадата на турнира - Томаш Махач. Чехът шокира Карлос Алкарас в предния кръг и е амбициран към втора поредна голяма победа, но италианецът е този, който е спечелил единствения си сблъсък срещу по-нискоранкирания състезател с убедителното 6:4 6:2 в Маями и освен това нв в губил от миналия август срещу тенисист извън топ 30 на света.

Новак Джокович продължава да показва, че възрастта е само число и той е способен да премине успешно през всеки един съперник по пътя си. Сърбинът елиминира в 1/4-финалите 19-годишния Якуб Меншик, преди това победи Григор Димитров, а днес той ще срещне играч, срещу когото никога не е губил, а именно Тейлър Фриц, който е побеждавал във всеки един от 9-те мача помежд им, но в момента финалистът от US Open е във формата на живота си и определяно за "Джокера" няма да е никак лесно.

Програмата за Шанхай 

Stadium Court (начало: не преди 11:30)

1. Яник Синер - Томаш Махач 

2. Новак Джокович - Тейлър Фриц (не преди 14:00)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Звездни 1/2-финали в Шанхай: Сушершоуто Джокович - Фриц и Синер срещу екзекутора на Алкарас Елеонора Александрова
Теми:  
atp | новак джокович | програма | тейлър фриц | томаш махач | шанхай | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook