Програмата за събота: Ясен е началният час за първия мач на Григор в Мадрид!

от в 00:55 на 27.04.2024
Елеонора Александрова

Надпреварата в Мадрид започна преди три дни, като още на старта станахме свидетели на интригуващи сблъсъци на най-високо ниво. Въпреки това, то най-интересното за над тепърва предстои, а именнно появата на първата ни ракета - Григор Димитров.

Българинът, който е под номер 10 в ранглистата, ще има възможността да срещне едно от тенис откритията на годината, Якуб Меншик. Чехът е едва на 18 години, но може да се похвали със сериозни качества, които му помогнаха още тази година да достигне до първия си финал на ниво ATP. Меншик го постигна на турнира в Доха, където той победи имена от калибъра на Рубльов и Монфис, но допусна поражение от Карен Хачанов, а в момента младокът се намира под номер 74 в ранглистата.

От своя страна Григор Димитров се намира в най-добрата си форма от дъого време насам. Тази година сънародникът ни спечели своята първа титла от 2017-та година насам, а финалите в Маями и Марсилия са още едни показатели за моментното страхотно състояние на Григор, който съумя да се завърне в топ 10 след близо 6 години отсъствие.

Мачът ще започне не по-рано от 16:30 часа българско време на Корт 3, като вие ще имате възможност да го наблюдавате на живо на обичайните линкове в Tennis.bg.

Stadium 3 (начало 12:00)

1. Вероника Кудерметова - Сара Сорибес Тормо 

2. Йелена Остапенко - Мария Лурдес Карле 

3. Даниил Медведев - Матео Арналди 

4. Григор Димитров - Якуб Меншик 

5. Камерън Нори - Жоао Фосека 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Програмата за събота: Ясен е началният час за първия мач на Григор в Мадрид! Елеонора Александрова
Теми:  
atp | григор димитров | мадрид | програма | якуб меншик

Коментари





Следвайте ни в Facebook