Програмата за събота в Синсинати: Време е за шоуто между Медведев и Циципас!

от в 11:15 на 20.08.2022
Калоян Соколов

През днешния ден ще разберем кои ще са финалистите в мъжката и женската схема на надпреварата в Синсинати, a самите мачове се очаква да бъдат повече от интересни. Безспорно гвоздеят в програмата е срещата между Даниил Медведев и Стефанос Циципас, които вероятно оформиха най-интересното съперничество сред по-новата вълна състезатели. Руснакът и гъркът изповядват коренно различни стилове, което винаги е гарант за зрелище, а освен това неколкократно са влизали в преки словесни свади и определено не таят топли чувства един към друг. Категорично обаче световният номер едно е фаворит, имайки предвид неговата преднина от 7:2 успеха в общия баланс, като досега Циципас никога не е побеждавал московчанина на откри твърд корт.

Вторият полуфинал пък ще противопостави Камерън Нори на голямата изненада в турнира - Борна Чорич. Наглед деветият поставен а абсолютен фаворит спрямо резултатите на двамата играчи през сезона, само че Чорич е съвсем различен играч през тази седмица и вече се справи с по-класни опоненти от британеца, така че изненадата е съвсем възможна.

При дамите също ще е не по-малко интересно, тъй като никоя от четирите тенисистки не е печелила такава голяма титла в скоро време и трофеят ще е от огромно значение за всяка една от тях. Бившата шампионка Мадисън Кийс ще има трудната задача да се противопостави на Петра Квитова, чието представяне досега в Синсинати е безупречно и максимално напомня за времената, през които чехкинята беше една от лидерките в WTA Tура. Арина Сабаленка и Каролин Гарсия пък са други две състезателки, които в последните дни върнаха лентата назад и преодоляват кризата в представянето си, а когато те са в топ форма, то е много трудно да бъдат спрени и развръзката на турнира изглежда крайно непредвидима.

Ето и програмата на полуфиналите в Синсинати:

централен корт (стартират не преди 18:00 часа)

1. Мадисън Кийс - Петра Квитова

2. Каролин Гарсия - Арина Сабаленка (не преди 20:00 часа)

3. Даниил Медведев - Стефанос Циципас (не преди 22:00 часа)

4. Камерън Нори - Борна Чорич (не преди 01:00 часа)

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата за събота в Синсинати: Време е за шоуто между Медведев и Циципас! Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | Арина Сабаленка | борна чорич | даниил медведев | камерън нори | каролин гарсия | мадисън кийс | петра квитова | програма | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook