Промяна в часа на 1/8-финалния двубой между Григор Димитров и Хуберт Хуркач на Ролан Гарос

от в 13:44 на 02.06.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров през последните дни често трябваше да сменя кортовете, а причината бяха ужасните атмосферни условия в Париж. Българинът днес ще излезе за четвърти пореден ден в игра на Ролан Гарос, а вчера срещата му със Зизу Бергс беше преместена цели три пъти, докато накрая не намери своя завършек на централния корт "Филип Шатрие". 

Днес очаванията бяха 1/4-финала между първата ни ракета и Хуберт Хуркач да премине без поредната доза несигурност и извънредни решения от страна на организаторите, имайки предеид, че срещата между Димитров и световния номер осем беше поставена на покрития "Сюзан Ленглен" и с обявен начален час от не преди 18:00 часа българско време.

Организаторите обаче явно са решили да направят евентуална малко по-дълга пауза между третата и четвърта среща на корта, ако се стигне до твърде бърза развръзка в останалите двубои и така шоуто с участието на най-добрия български тенисист ще бъде преместено за не преди 19:00 часа българско време, което на практика означава, че родният ни представител и Хуркач ще бъдат част от една своеобразна вечерна сесия на втория по големина корт на Ролан Гарос.

 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Промяна в часа на 1/8-финалния двубой между Григор Димитров и Хуберт Хуркач на Ролан Гарос Калоян Соколов
Теми:  
atp | григор димитров | програма | ролан гарос | хуберт хуркач

Коментари





Следвайте ни в Facebook