Промяна в съперниците на двойки за Димитров и Гофен

от в 10:30 на 14.04.2021
Диана Андреева

Положителната проба на тест за COVID-19, която световният номер две Даниил Медведев даде през вчерашния ден, бе причината Хуан-Игнасио Лондеро да влезе в основната схема на Rolex Monte Carlo Masters като щастлив-губещ, но освен в схемата на сингъл, промяна имаше и при каретата. Медведев трябваше да вземе участие в събитието заедно с Марсело Демолинар, а първите им опоненти щяха да бъдат Григор Димитров и Давид Гофен. 

След принудителното оттегляне на Даниил от турнира, мястото им на двойки бе заето от шампионите на Andalucia Open 2021 през изминалата седмица - Ариел Бехар и Гонзало Ескобар. Именно те ще се изправят срещу първата ракета на страната ни и белгийския тенисист, а мачът ще се проведе по-късно през деня. Но какво трябва да знаем за Бехар и Ескобар преди началото на срещата?

За първи път отборът си партнира през 2016 година, а от тогава имат над 100 изиграни срещи заедно. Най-убедителните им резултати идват именно през този сезон - те вече имат три финала зад гърба си, два от които завършват с категоричен успех за тандема. 

В началото на годината Бехар привлече вниманието на тенис света към себе си не само със страхотната си игра и спечелената титла в Делрей Бийч, но и с необичайните екипи, които носи. Съпругата на уругвайския играч има собствена марка за дрехи, занимаваща се основно със спортна екипировка. Но за разлика от Adidas и Nike, тя залага на нестандартните щампи. Сред стоките на Lala Sport има блузи с лами, медузи и дори еднорози, а с какво ще бъде облечен Ариел този път, предстои да разберем.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Промяна в съперниците на двойки за Димитров и Гофен Диана Андреева
Теми:  
ариел бехар | григор | григор димитров | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook