Куриоз в Барселона: Майо се отчете с пропуска на сезона, а съперникът му се хвана за главата

от в 12:13 на 17.04.2024
Калоян Соколов

Професионалните тенисисти също са хора и са спсообни да правят грешки. Нагледен пример затова беше случилото се в мача между Аролд Майо и Педро Качин, където видяхме пропуска на сезона в изпълнение на французина. Майо вървеше към лесна победа и това не бива да изненадва никога, тъй като Качин беше в серия от 15 поредни загуби на ниво ATP и се държи в топ 100 само благодарение на спечелената си титла в Гщаад през миналия юли.

Френският тенисист водеше с 2:1 гейма в решителна сет и имаше изглед да се бори за осъществяването на пробив, само че направи фрапантна грешка при изпълнение на смач, въпреки че се намираше в непосредствена близост до мрежата и корта беше абсолютно опразнен, а самият Качин не можеше да повярва, че е спечелил точката и се хвана за главата след отиграването на своя съперник.

Все пак квалификантът се възстанови от куриозната ситуация и доведе сблъсъка до успешна за себе си развръзка, а ние определено можем да се почувствам малко по-добре със собствената си игра, виждайки въпросното отиграване на френския талант.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Куриоз в Барселона: Майо се отчете с пропуска на сезона, а съперникът му се хвана за главата Калоян Соколов
Теми:  
atp | аролд майо | барселона | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook