"Прости въпроси и прости отговори": Отегчената Рибакина даде рекордно кратка пресконференция

от в 10:10 на 29.05.2024
Калоян Соколов

Елена Рибакина от доста време насам видимо не се наслаждава на медийните си ангажименти и не дава почти абсолютно никакъв материал на журналистите, отговаряйки едносрично на всички техни питания. Пикът на това поведение беше достигнат през вчерашния ден, когато бившата шампионка от Уимбълдън видимо трудно понасяше въпросите на своята пресконференция след победата си на старта на Ролан Гарос и в един момент открито започна да иронизира медиите, които се опитваха да изкопчат малко повече информация от нея. Разбира се, това не беше направено със злоба и представителката на Казахстан запази своята усмивка през цялото време, но определено можем да кажем, че не се отнесе дотам уважително към участниците в пресконференцията си, давайки да се разбере, че иска да напусне медия центъра по възможно най-бързия начин.

Повлияха ли ти студените и мокри условия през днешния ден? Също така как се чувстваш физически спрямо миналата година?

- Не, условията не ми повлияха по никакъв начин. Знам как да играя в различни условия. Чувствам се далеч по-добре спрямо миналата година, когато се отказах поради коронавирус. Въпросите са ви едни и същи. Не знам какво да ви кажа.

Какво беше да играеш с покрива на централния корт?

- Същото като в предходните години, хора.

Печелила си титла от Шлема, но тук не си достигала по-далеч от 1/4-финалите. Какво трябва да направиш, за да спечелиш титлата?

- Доста е просто. Трябва да работиш здраво и да правиш нещата, които обикновено не ти се правят. Прости въпроси и прости отговори. Нещо друго?

За пръв път ли си участвала в дизайна на екипа си и как избра тези цветове?

- Yonex избраха тези цветове вместо мен. Не съм избирала нищо. Някой дру въпрос? Наистина не знам какво да ви кажа повече.

Каквото би желала.

- Значи това е всичко.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Прости въпроси и прости отговори": Отегчената Рибакина даде рекордно кратка пресконференция Калоян Соколов
Теми:  
wta | елена рибакина | интервюта | любопитно | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook