"Провали се на 2 допинг теста": Пиърс Морган нападна шампиона Синер, а Кирьос пак се включи

от в 11:32 на 09.09.2024
Калоян Соколов

Пиърс Морган изрази възмущението си от триумфа на Яник Синер на тазгодишния US Open. Британецът е едно от най-известните имена в световната журналистка като дълги години беше водещ в CNN и има направени интервюта с почти всички големи знаменитости и политически лидери. От тази година Морган измести своето предаване изцяло в Youtube, където вече има над 3 милиона абонати в канала си и обръща все повече внимание на спорта, правейки лични разговори със Златан Ибрахимович, Кристиано Роналдо и Ник Кирьос.

Оособено популярен се оказа материала на Морган за 21-годишната шах сензация Ханс Нийман, тъй като американецът неотдавна победи бившия световнен шампион Магнус Карлсен, но беше обвинен в измама от най-добрия шахматист на планетата, а самият Нийман призна как на два пъти е мамил в партии, докато беше в токшоуто на журналиста, при което 59-годишният телевзионер се изказа много остро срещу атлетите, които под някаква форма се опитват да завишат изкуствено своите постижения.

Изглежда Морган поставя италианския тенисист именно в тази графа, след като си позволи да репликира публикация качена от официалния социален канал на US Open. 

"Синер, Синер, шампион на US Open" - гласеше въпросния пост, а журналистът отвърна с думите "След като се провали на ДВА теста за допинг (оправих този текст за вас), с което ясно показа позицията си против триумфа на водача в световната ранглиста.

Очаквано се стигна и до намеса от страна на един от близо 9-те милиона последователи на британеца в социалните мрежи, а именно Ник Кирьос, който саркастично отбеляза как ставаме свидетели на величие, защото за пръв път виждаме такова нещо в историята на тениса.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Провали се на 2 допинг теста": Пиърс Морган нападна шампиона Синер, а Кирьос пак се включи Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | пиърс морган

Коментари





Следвайте ни в Facebook