Провокация в стил Медведев: Бублик с "благодарности" към зрителите след победата си

от в 14:42 на 29.11.2021
Диана Андреева

Отборът на Казахстан бе първият, който се класира към четвъртфиналите на Финалите на Дейвис Къп 2021. Водени от Александър Бублик, тимът сътвори истински фурор и надигра както Швеция, така и Канада, допускайки едва една загуба в хода на срещите. В интервю след поредния успех, първата ракета на страната Бублик коментира представянето на своите сънародници, а по време на интервюто си цитира "една легенда", както самият той се изрази, а именно Даниил Медведев и типично за себе си със заядлив тон опрекна тези, които се опитваха да го съботират от трибуните:

"Както една легенда е казала, когато си лягате довечера, знайте, че победих именно заради вас." - обърна се Бублик с типична ирония към публиката по трибуните, които в хода на срещите му многократно го освиркваха. Същите думи бе казал и Даниил Медведев по време на US Open 2019, когато зрителите неведнъж се опитваха със своите скандирания да повлияят на представянето му.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Davis Cup (@daviscup)

Жребият отреди в спор за място на полуфиналите Казахстан да се изправи срещу отбора на Сърбия. Тимът на Новак Джокович бе на косъм от загуба в груповата фаза, но успя да се измъкне и завърши групата си на втората позиция. 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Провокация в стил Медведев: Бублик с "благодарности" към зрителите след победата си Диана Андреева
Теми:  
александър бублик | даниил медведев | дейвис къп | купа дейвис финали

Коментари





Следвайте ни в Facebook