Проява на лош вкус: Руски бизнесмен обвини Карлос Алкарас, че е уреждал мачове в Мадрид

от в 15:03 на 02.05.2024
Елеонора Александрова

През последните три сезона Карлос Алкарас се утвърди, като една от големите звезди на ATP тура и определено, като от имената, с които мъжкият тенис ще се съобразява през следващите години. Макар и да е едва на 20, испанецът може да се похвали с 13 титли, 2, от които от Големия шлем и с 36 седмици на върха на ранглистата, а в момента се намира под номер 3 в света.

Алкарас, който е двукратен шампион на надпреварата в Мадрид, вчера отстъпи на четвъртфиналната фаза на турнира в испанската столица на Андрей Рубльов с 6:4 3:6 2:6.

Един от сънародниците на Рубльов, бизнесменът и експерт по спортните залози, Михаил Залцман, сподели интересно мнение относно представянето на Алкарас в Мадрид. Той е убеден, че испанският тенисист е участвал в уредени мачове, разполагайки с "убедителни доказателства за връзката на Карлитос с гангстерски групи".

"Напоследък много хора обичат да залагат на живо. Когато става дума за потенциален последен гейм в срещата, им се начисляват много големи суми, тъй като това е последният залог в мача. Коефициентът на Алкарас да спечели гейм със собствен сервис е нисък, сумите се залагат още повече, така че печалбите да са осезаеми.

В момента се провежда голям турнир на клей в родината му. Следователно цяла Испания го подкрепя и залага на него. Както големи суми пари са от едната страна, за да спечели Алкарас, така и много значителни суми също могат да бъдат срещу него. И като се има предвид, че коефициентите срещу Алкарас са напълно противоположни на малките такива за залагане в негова полза, при победа се получават огромни суми.

Той умишлено даде геймове на опонентите си във втория кръг срещу Александър Шевченко (при 6:2 5:0) и в четвъртия срещу Ян Ленард Щруф (при 6:3 6:7(5) 5:3).

Всички пари, които заложиха испанските фенове в полза на Алкарас, отидоха в ръцете на измамници. Карлос поддържа връзка с отдела на ATP.“ - допълни Залцман в писмото си към ATP.

Източник: gotennis.ru


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Проява на лош вкус: Руски бизнесмен обвини Карлос Алкарас, че е уреждал мачове в Мадрид Елеонора Александрова
Теми:  
карлос алкарас | любопитно | мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook