Психологът на Беретини потвърди за новата му връзка: Отразява му се много позитивно

от в 19:44 на 06.03.2023
Мирела Николова

През последните месеци в световните медии се засилиха слуховете за романтична връзка между Матео Беретини и 36-годишния модел Мелиса Сата, която се изявява още като телевизионна водеща и актриса. Наскоро тези спекулации бяха потвърдени от психолога на тенисиста - Стефано Масари, който в интервю за италианския сайт Super Tennis разкри, че новата връзка на световния №23 се отразява благоприятно на изявите му на корта.

"Матео бе силно ядосан след загубата си в първи кръг на Аустрелиън Оупън и съжаляваше, че не е успял да довърши обрата, който бе започнал срещу Мъри. Впоследствие той реши да си вземе по-дълга почивка от турнири, за да има възможност да тренира повече и да поработи върху играта си. И не, това не беше почивка, в която да се наслади на любовта, както твърдяха мнозина.

С него разговаряме често за нещата, които му се случват извън корта, което включва и неговите романтични взаимоотношения. Все още не съм се запознал с Мелиса, но знам, че в момента Матео се чувства много добре с нея и това влияе положително върху него и тениса му. Той е щастлив от новата си връзка, която е различна от предходната му - Айла бе негова колежка, докато Мелиса идва от света на забавленията", коментира Масари, правейки сравнение с последната връзка на Беретини с Айла Томлянович.

Италианецът се завърна в игра през миналата седмица на АТР 500 турнира в Акапулко и достигна до четвъртфиналната фаза, където обаче контузия в десния крак му попречи да продължи участието си. В изявление в социалните мрежи римлянинът съобщи, че ще отпътува за Индиън Уелс с надеждата да може да се състезава в предстоящата надпревара от сериите Мастърс 1000 там.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Психологът на Беретини потвърди за новата му връзка: Отразява му се много позитивно Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | матео беретини

Коментари





Следвайте ни в Facebook