Пълен разгром за Радукану: Спечели едва един гейм на старта в Сидни

от в 12:55 на 11.01.2022
Владислав Риждов

Ема Радукану впечатли всички, когато вдигна титлата на US Open. След това обаче нещата за младата британка не се развих според очакванията и тя записа едва две победи до края на сезона. Новата година също не започна по най-добрия начин за световната №18, след като тя трябваше да претърпи разгромна загуба от Елена Рибакина в първия си мач за новата кампания на турнира в Сидни - 0:6 1:6 за по-малко от час престой на корта.

Нивото на представяне на Рибакина бе високо още от началото на срещата. Тя спечели убедително откриващото си подаване, а след това измъкна маратонски гейм на британката, за да поведе с 2:0. Рускинята продължи да налага доминацията си и да не остава абсолютно никакви шансове на младата Радукану. Световната номер 13 се справяше солидно както от линията за сервис, така и от ретур и бързо преднината и набъбваше. Рибакина отвя своята съперничка в остатъка от сета, като не и даде нито един гейм, повеждайки в резултата.

Безмилостната игра на рускинята продължи и във втората част. Рибакина не се колебаеше да наказва слабата игра на Радукану и аванса й бързо се покачи до 3:0. 19-годишната тийнейджърка все пак намери начин прекъсне серията на опонентката си и записа един изстрадан гейм на сметката си, но до края казахстанката нямаше проблеми да приключи двубоя в своя полза.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пълен разгром за Радукану: Спечели едва един гейм на старта в Сидни Владислав Риждов
Теми:  
wta | wta sydney | елена рибакина | ема радукану | обзор | сидни | тенис турнир в сидни

Коментари





Следвайте ни в Facebook