Путинцевa "изхвърли" Оcaкa от Уимбълдън!

от в 20:13 на 01.07.2019
В


Бившата номер една в световната ранглиста - Наоми Осака отпадна от надпреварата в Лондон още в първи кръг. Японката отстъпи на Юлия Путинцева със 7:6(4) 6:2. Двубоят продължи едва 1 час и 36 минути, ала те бяха достатъчни на казахстанката да разруши надеждите на Осака и да я победи на трва за втори път през годината.



В началото мача започна добре за Осака, която нанесе ранен пробив за 2:1, ала след това и се наложи да спаси два брейкбола, с което японката не се справи и резултата се изравни. Последваха сравнително равностойни геймове, което доведе и закономерно до тайбрек. В решаващата част на сета двете си размениха по два пробива до 3:3, ала след това Путинцева се наложи, отпускайки още едва една точка на Осака, показвайки изключителна устойивост в играта си.

Във втората част силната игра на представителката на Казахстан започна още от първия гейм, където тя пропиля две възможности за пробив. При 2:2 обаче Юлия успя да реализира желания брейкбол, а макар и в следващия гейм Наоми да показа силна игра, тя не успя да изравни в резултата, изпукайки възможности за рибрейк, за да може веднага след тя отново да допусна пробив, което да реши и края на срещата.

https://twitter.com/Wimbledon/status/1145726694755635200?s=19

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Путинцевa "изхвърли" Оcaкa от Уимбълдън! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook