Путинцева се опита да изложи момиче подаващо топките, но самата тя бе освиркана (видео)

от в 07:49 на 01.09.2024
Калоян Соколов

Юлия Путинцева за пореден път показа, че е много лош губещ. Казахстанката много рядко е имала доблестта да поздрави по нормален начин своята съперничка след загуба, а вчерашната вечер не направи изключение. Световната номер 32 беше далеч от равнището на петата поставена Жасмин Паолини и загуби с 3:6 4:6, прощавайки се с шансовете си да изравни своя най-добър резултат на US Open.

Хладният поздрав далеч не беше чак толкова сериозен акцент, защото това е нещо обичайно за Путинцева и надали някой се е изненадал от това. Изключително грозно впечатление обаче направи поведението на тенисистката към едно от момичетата, което подаваше топките. Путинцева сервираше за оставане в мача, като въпросното дете се беше разсеяло и съответно се забави при подаването на топка към шампионката в Бирмингам.

Състезателката пък надменно гледаше как хвърление към нея топки я подминават и тя не понечи да хване нито една от тях, опитвайки се да изложи момичето пред всички фенове на "Луис Армстронг Стейидъм", само че единствената засрамена трябваше да бъде самата тя и заслужено беше наказана с бурни освирквания от страна на публиката.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Путинцева се опита да изложи момиче подаващо топките, но самата тя бе освиркана (видео) Калоян Соколов
Теми:  
us open 2024 | wta | любопитно | юлия путинцева

Коментари





Следвайте ни в Facebook