Радукану: Гала вечерята в Метрополитън ме притесни повече от финала на US Open

от в 18:18 на 16.09.2021
Диана Андреева

Шампионката на US Open 2021 не само спечели сърцата на тенис почитателите, но и на останалата част от обществото, след като посети гала вечеря в музея на изкуството Метрополитън, позната като Met Galaпровела се в началото на седмицата. Но как се е чувствала Радукану по време на събитието и какви са плановете й за остатъка от годината, вижте сами:

"Чувствам се чудесно в момента. Последните три дни бяха наистина натоварванети, но със сигурност вълнуващи. Имах толкова неща за вършене, но не се оплаквам. Сега се наслаждавам на всичко, което ми се случва. Все още обаче не съм осъзнала напълно успеха си в Ню Йорк. Мисълта за трофея винаги ми носи усимвка. 

Страхотно е, че сега имам възможност да се запозная с хора от различни сфери на дейност. На Met Gala имаше много интересни личности. Преди да посетя това модно шоу бях далеч по-притеснена, в сравнение със заключителния мач на US Open. Беше непозната среда за мен, но бързо се приспособих. 

Сега планирам да си взема известно време почивка. Вероятно ще се завърна на корта за Индиън Уелс, но преди това със сигурност ще долетя до Лондон. Имах натоваращи няколко седмици, но не мога да бъда по-щастлива, отколкото съм в момента.", завърши Радукану. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Радукану: Гала вечерята в Метрополитън ме притесни повече от финала на US Open Диана Андреева
Теми:  
us open | ема радукану

Коментари





Следвайте ни в Facebook