След голямото пропадане: Porsche се отказа от Радукану и тя вече кара кола втора употреба

от в 00:00 на 07.10.2024
Елеонора Александрова

Ема Радукану беше освободена като рекламно лице на Porsche. Марката автомобили  допринесе много за популярността на британка, след като през 2021-ва година (когато бившата номер 10 спечели първата си и единствена титла от Големия шлем) Радукану се превърна в глобален посланик на марката. Незадоволителните резултати през последните три сезона обаче накараха Porsche да преосмисли решението, което те взеха за настоящата номер 54 и съвсем наскоро краят на  сътрудничество между бившаа шампионка от US Open и автомбилния гигант стана факт.

Новината беше публикувана в британския таблоид "The Sun", а от германската компания дори са си взели возилото на стойност от 125 хиляди паунда, което през по-миналата години са подарили на някогашната номер 10. Всичко това обаче изглежда не отчайва британката, която се е върна към използването на своя първи автомобил, който закупува веднага след изкарването на своята книжка през 202о-та година.

Става дума за кола втора ръка с марката Dacia, която е точно 25 пъти по евтина от нейното вече бившо Porsche, но това изглежда не притеснява Радукану, която е горда с возилото си на цена от 5 хиляди паунда.

"Баща ми е румънец и Dacia е моята първао кола, което ме прави горда. Да, имам бяла Dacia Sandero и не бих се разделила с нея за нищо на света. Интересното е, че издържах шофьорския си изпит точно преди локдауна и знаех, че ще ми трябва кола, за да се  справя в този момент. Може да е евтина, но се грижа се за нея и това завинаги ще бъде така" - споделя тенисистката.

Източник: Sun


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
След голямото пропадане: Porsche се отказа от Радукану и тя вече кара кола втора употреба Елеонора Александрова
Теми:  
wta | ема радукану | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook