Рафаел Надал е фаворитът на Betway за спечелване на “Ролан Гарос”

от в 14:05 на 29.03.2022
Tennis.bg

Британският бранд Betway е едно от новите попълнения сред хазартните оператори, функциониращи в България. Компанията има богат опит на чуждестранните пазари, а сега за първи път ще направи опит да се наложи у нас.

Един от основните акценти на услугата betway онлайн са спортните залози. Феновете на тениса могат да бъдат спокойни, защото операторът предлага достатъчно различни варианти за залози при този спорт. Включително и дългосрочен такъв за краен победител при мъжете на предстоящото Открито първенство на Франция през май.

Рафаел Надал е фаворитът на Betway в Париж

Далеч не е изненадващо, че рекордьорът по брой титли от Големия шлем Рафаел Надал е фаворитът на букмейкъра за спечелване на Купата на мускетарите. Той е най-успешният играч в цялата история на турнира, като е печелил надпреварата цели 13 пъти. Никой друг дори не се доближава до това постижение.

В началото на годината Надал триумфира в Австралия и се превърна в тенисистът с най-много трофеи в историята на Големия шлем. Betway оценява шансовете му за победа в Париж с коефициент 2,10. Матадора продължава да доказва, че все още може да играе на най-високо ниво, въпреки по-напредналата си възраст. Испанецът се научи да разпределя силите си и вече внимателно избира на кои турнири да участва. Това му помага да е в оптимална форма, когато излезе на корта.

Способен ли е Джокович да подхлъзне големия фаворит?

Поне според коефициентите на Betway, веднага след Матадора се нарежда световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович. Сърбинът скандално пропусна “Аустрейлиън Оупън” заради отказа си да се ваксинира срещу COVID-19, но сега е твърдо решен да напомни за себе си и да покаже защо все още оглавява световната ранглиста.

До този момент Джокера е печелил “Ролан Гарос” само два пъти в кариерата си - през 2016 и 2021 година. Джокович обаче е мотивиран да настигне Надал и по показателя за брой спечелени титли от Шлема - в момента той има 20 срещу 21 за испанеца. Ако Джокович е в оптимална форма, той е почти непобедим на корта, независимо от настилката. Betway оценява шансовете му в Париж на 3,25.

Стефанос Циципас - скритият фаворит?

Betway определя първата ракета на Гърция Стефанос Циципас като трети фаворит за спечелване на Купата на мускетарите. В момента 23-годишният Циципас е не просто №3 в света, но и миналогодишен финалист на “Ролан Гарос”. Тогава той направи страхотен рейд до финала, но отстъпи в драматичен мач срещу Новак Джокович. Циципас стартира вихрено и спечели първите два сета срещу Джокера и вече предвкусваше първа титла от Големия шлем, но сърбинът показа страхотния си характер и осъществи пълен обрат в срещата. Може ли обаче сега Циципас да стигне до края? Betway оценява шансовете му с коефициент 5,00.

Внимавайте с Доминик Тийм

Ако сте решили да залагате на краен победител на “Ролан Гарос”, не подценявайте и австрийската звезда Доминик Тийм. Той е достигал два пъти финала в Париж до този момент - през 2018 и 2019 година. Това потвърждава, че той играе успешно във френската столица, но засега все нещо не му достига за трофея. Betway смята, че в момента шансовете му се измерват с коефициент 7,00.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рафаел Надал е фаворитът на Betway за спечелване на “Ролан Гарос” Tennis.bg
Теми:  
тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook