Рафаел Надал: Не е вярно, че не се разбирам с Ник Кирьос

от в 11:22 на 01.11.2020
Анисия Стоева

Испанската тенис суперзвезда Рафаел Надал обясни, че спекулациите, че не се разбира с Ник Кирьос, не са верни. 34-годишният Надал и 25-годишният Кирьос са имали някои пререкания, но испанецът настоява, че между двамата няма лоши чувства, тъй като той не е фен на неразбирателството.

,,Казват, че не се разбирам с Кирьос. Това не е вярно. Веднъж му казах това, което имах да му казвам и край. Истината е, че се уморявам от неизказаните неща"- каза Надал пред Corriere della Sera.

 

Кирьос, бивш номер 13 в света, е имал успехи срещу Надал, тъй като е побеждавал испанеца три пъти и неведнъж е доказал, че е способен да се състезава изключително добре срещу 20-кратния шампион от Големия шлем. Само преди няколко дни Кирьос поздрави Надал, след като абсолютно разгроми световния номер 1- Новак Джокович на финала на Откритото първенство на Франция, за да завоюва рекордната си 13-та титла на Ролан Гарос и да изравни Роджър Федерер с 20-ти трофей от Шлема.

Кирьос каза, че вдигането на купата не е нещо, което не е очаквал да види: „Париж е задният му двор, той обича да играе там и е загубил само два мача през цялата си кариера. Честно казано не мисля, че ще видим нещо подобно някога отново. Можете да твърдите, че той е най-великият".

Кирьос, който сега е на 44-то място в света, призна, че двамата с Надал са имали различия, но той не може да отнеме нищо от величието на испанеца: ,,Имахме пререкания, когато играехме помежду си. Ние сме огнени, ние сме състезатели и ще продължим да се изправяме един срещу друг. Но в същото време няма да му отнема каквото и да било. Той е абсолютен шампион."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рафаел Надал: Не е вярно, че не се разбирам с Ник Кирьос Анисия Стоева
Теми:  
ник кириос | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook