Рафаел Надал ще пропусне турнира в Синсинати

от в 04:26 на 13.08.2018
Георги Христов

Шампионът в Торонто Рафаел Надал обяви, че ще пропусне предстоящия тази седмица "Мастърс 1000" в Синсинати. Победителят от 2013 година е обосновал решението си с лични причини и желанието да се възстанови физически.

"Не става въпрос за нещо друго, а желанието ми да се погрижа за тялото си и да се опитам да бъда в оптимално състояние както в момента.

"Тъжен съм, защото невероятните фенове в Синси ми оказваха страхотна подкрепа през годините. Сигурен съм, че ще се видим догодина," заяви световният №1.

През миналия сезон Надал загуби в Охайо в четвъртфиналите от Ник Кириос и сега няма да успее да защити 180 точки за ранглистата.

Както е известно испанецът триумфира през миналата седмица на турнира в Торонто. Сега той ще бъде заменен от "щастлив губещ", който ще играе с Милош Раонич или Душан Лайович във втори кръг.

Така няма да видим за първи път през 2018 година участие в един и същи турнир на всички представители на така наречената Голяма четворка - Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович и Анди Мъри.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рафаел Надал ще пропусне турнира в Синсинати Георги Христов
Теми:  
мастърс 1000 | рафаел надал | тенис | тенис турнир в синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook