"Рафамания": Цените за последния двубой на Матадора достигнаха до космически измерения

от в 09:31 на 12.10.2024
Калоян Соколов

34 хиляди евро - точно толкова би струвал билет за най-запалените почитатели на Рафаел Надал, които биха искали на всяка цена да го видят за един последен път на корта.

Матадора преди два дни обяви, че тазгодишните финали на Купа "Дейвис" ще са последното състезание в неговата легендарна кариера и това предизвика същинска "Рафамания", която доведе до незабавен блокаж на сайта на турнира, а билетите за 1/4-финала между Испания и Нидерлания на 19 ноември бяха изкупени за по-малко от 3 минути.

Феновете обаче не спират дотук и вече са изкупили пълния капацитет на залата в Малага (има капцитет от 10 хиляди места) за предстоящите 1/2-финали и финал, където евентуално Надал отново би могъл да вземе участие, ако Испания продължи напред в надпреварата.

Всичко това означава, че към момента единствената опция за феновете без билети остава евентуално закупуване на ценната хартийка от т нар. "прекупвачи", които осъзнават много добре важността на събитието и в момента цените на билетите в специализираните портали вървят между 1500 и 34 хиляди евро, а най-любопитното е, че за останалите три 1/4-финала има редица празни места и 40 евро биха ви били напълно достатъчни, за да посетите някой измежду тях.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Рафамания": Цените за последния двубой на Матадора достигнаха до космически измерения Калоян Соколов
Теми:  
atp | купа дейвис | любопитно | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook