Рамос и Лондеро ще определят втория финалист в Бостад

от в 21:11 на 19.07.2019
В
Алберт Рамос-Виньолас спечели четвъртфиналния си мач в Бостад срещу сънародника си Роберто Карбайес Баена след 4:6 6:1 6:1.

В първия сет тенисистите достигнаха до редица брейкболи, но същественият пробив бе само един и той отиде в сметката на Баена, който оползотвори предимството си по най-добрия начин, за да спечели частта.

Във втория сет обаче Виньолас включи на нова предавка, ,,премазвайки” опонента си след двоен пробив, като ситуацията в третия сет изобщо не се промени, а обстановката за Карбайес Баена започваше да изглежда безндадеждна. Роберто загуби първите четири гейма на сета, което бе достатъчно на Рамос, за да съумее да изпълни обрата.

https://twitter.com/swedish_open/status/1152276093187104769?s=20

Хуан Игнасио Лондеро пък отстрани Ришар Гаске след 7:6(5) 4:6 6:3.

В първия сет, решен след дълъг гейм, нямаше пробиви. В тайбрека Лондеро се откъсна набързо с аванс от 5:2 точки, който му бе достатъчен за завоюването на откриващата част.

Ришар все пак проби скоропостижно във втория сет, а скоро поведе и с 3:0, но сервирайки за изравняване на сетовете опитният французин се пропука. Въпреки това бе ред на Лондеро в последвалия гейм да загуби подаването си, което вкара двубоя в решителна фаза.

В нея аржентинецът проби по средата на частта, като сервирайки за оставане в срещата при пасив от 3:5, Гаске отново инкасира пробив, като по този начин двубоят отиде в полза на 71-вия в света.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рамос и Лондеро ще определят втория финалист в Бостад В

Коментари





Следвайте ни в Facebook