Раненият крокодил: Lacoste промени логото си в съпричастност с Новак Джокович (снимка)

от в 16:21 на 07.06.2024
Елеонора Александрова

Новак Джокович приключи кампанията си в Ролан Гарос по злощастен за него начин. Сърбинът, който бе в ролята на защитаващ шампион във френската столица, получи контузия на менискуса на коляното по време на 1/8-финалния си двубой срещу Франсиско Серундоло.

Въпреки физическите си проблеми, световният номер 1 показа изключителна воля и съумя да обърне срещата в своя полза, след като изоставаше с 1:2 сета. Нараняването, което рекордьорът по спечелени титли от Големия шлем получи обаче се оказа много по-сериозно от очакваното и това принуди най-високо ранкираният тенисист да се оттегли от турнира още на следващия ден.

Марката за спортни облекла, която "Джокера" използва по време на мачовете си, Lacoste, не скри чувството си за хумор. Дизайнерите на френската фирма показаха съпричастност към легендарния тенисист, вкарвайки известна доза забавен характер в тяхното ново хрумване.

Крокодилът е запазена марка за Lacoste, като точно това е емблемата на бранда в продължение на десетилетия. По повод неприятния случай на Джокович, от марката са решили да сложат превръзка на крака на крокодила, който да е в унисон с контузения сърбин.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Раненият крокодил: Lacoste промени логото си в съпричастност с Новак Джокович (снимка) Елеонора Александрова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook