Ранглиста: Срив за Вожняцки и Стивънс, Шиникова вече е №1 в България

от в 09:06 на 21.10.2019
Калоян Пламенов

След днешното обновяване на ранглистата при жените има сериозни размествания в топ 10.

Бианка Андрееску от днес е четвърта ракета в света след прогрес с една позиция, а а след спад с една позиция Симона Халеп вече е на петото място. Петра Квитова е шеста след прогрес също с една позиция, а Белинда Бенчич, която спечели трофея в Москва, е седма след прогрес с три позиции.

Осмото място е за Елина Свитолина, която отстъпи с цели четири позиции в ранглистата. Кики Бертенс пък заема последното място в десетката след спад също с две позиции.

Германката Ангелик Кербер продължава да затъва и заема вече 17-то място след отстъпване с четири позиции, а Слоун Стивънс отстъпи с цели 11 места в ранглистата и от днес заема 23-то място в нея. 

Каролина Вожняцки също отбеляза голямо отстъпление и спадна с цели 15 места, като от днес заема 38-то място в света. Шампионката в Люксембург Йелена Остапенко пък прогресира с 19 места и заема 44-то място от днес. 

При българките Изабелла Шиникова е първа ракета на женския ни тенис, след като заема 163-то място в света след прогрес от шест позиции. След спад с цели 18 места пък Виктория Томова е на 164-то място. Двете ги дели само една точица. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ранглиста: Срив за Вожняцки и Стивънс, Шиникова вече е №1 в България Калоян Пламенов
Теми:  
изабелла шиникова | ранглиста | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook