Раонич: Джокович може да спечели Откритото първенство на Австралия

от в 14:52 на 22.12.2017
Калоян Пламенов

Канадецът Милош Раонич е на мнение, че Новак Джокович може да спечели Откритото първенство на Австралия, както през настоящия сезон направи Роджър Федерер.

Сърбинът се отдаде на дълга почивка заради проблемите с китката, но вече тренира на пълни обороти за новия сезон, но очакванията към него за старта на 2018 година едва ли ще бъдат главоломно високи.

Самият Раонич се отказа от участие в демонстративния турнир в Абу Даби, за да пристигне по-рано в Австралия и да посвикне с обстановката, след като и той почива през последните месеци заради контузия.

"Винаги съм играл добре тук в Австралия, така че съм спокоен. Страхотно е, че отново съм тук. Сезонът приключи по-рано за мен от очакваното и поради тази причина реших да пристигна тук по-рано", обяви той.

"Искам да потренирам малко повече тук и да се аклиматизирам по-добре, така че да имам известна доза предимство пред останалите тенисисти".

"Според мен през новия сезон в Мелбърн Новак Джокович може да направи това, което направи Роджър Федерер на последното издание на турнира. Той играе силно в Австралия, а освен това имаше достатъчно време да тренира и да се възстанови напълно от контузията си. Определено новият сезон на този турнир ще бъде доста интересен"


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Раонич: Джокович може да спечели Откритото първенство на Австралия Калоян Пламенов
Теми:  
милош раонич | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook