Раонич и Чорич започнаха с двусетови победи в Санкт Петербург

от в 19:24 на 13.10.2020
Димитър Беловски

Милош Раонич и Борна Чорич стартираха участието си с победи на турнира от категория ATP 500 в Санкт Петербург. И канадецът, и хърватинът записаха победи в два сета.

Чорич надигра Фелисиано Лопес с 6:3, 7:6(2) за 1 час и 36 минути, а във втория кръг в надпреварата той ще срещне Роман Сафиулин или Емилио Гомес.

Мачът започна доста оспорвано между двамата, но Чорич навлезе в много добра серия и реализира два поредни пробива за 4:3 и 6:3, с което спечели първия сет.

Във втория сет нито един от двамата не проби съперника си, след като Лопес чувствително стабилизира играта си на сервис. Логично се стигна до тайбрек, в който очевидно Чорич бе по-концентрираният и реализира два минипробива за 4:2 и 5:2, което му бе абсолютно достатъчно да спечели и мача.

Милош Раонич пък победи Джей Джей Уолф от САЩ със 7:6(5), 6:1.

Първият сет бе много оспорван, като Уолф имаше пет сетбола, но при сервис на Раонич в десетия гейм. В крайна сметка канадецът се измъкна, а малко по-късно вкара сета в тайбрек, който спечели със 7:5 точки.

Във втория сет Раонич бе безкомпромисен и реализира пробиви за 3:1 и 5:1 и не остави никакви шансове на младия американец.

В следващия кръг канадецът, който е поставен под №6, ще срещне Александър Бублик, който победи друг американец – Макези Макдоналд. Казахстанецът успя да надвие Макдоналд след обрат – 2:6, 7:6(2), 6:4.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Раонич и Чорич започнаха с двусетови победи в Санкт Петербург Димитър Беловски
Теми:  
борна чорич | милош раонич | санкт петербург

Коментари





Следвайте ни в Facebook