Раонич предполага, че мнението на Джокович за US Open няма да има толкова голяма тежест

от в 14:29 на 29.06.2020
Диана Андреева

Канадецът Милош Раонич призна, че е бил заинтригуван от идеята да играе в Черна гора, но е решил да откаже предложението, след като дълго време го обмислял.


Джокович, организаторът на Adria Tour, искаше да посети четири балкански страни и се надяваше да изиграе демонстративен мач срещу Раонич в Черна гора.


Милош е роден в Подгорица, и Джокович смята, че би било чудесно да се създаде там двубой между него и подгласникът на Уимбълдън 2016.


Раонич


"Никога не съм играл пред повечето си братовчеди", каза Раонич по ТСН. "Никога не съм играл пред баба си, лели и чичовци, така че имах добри доводи да отида. Но ако US Open се проведе, не съм предвиждал да пътувам до Европа и след това обратно. Смятам, че това е ненужен риск. "



Милош Раонич предполага, че мнението на Джокович за US Open няма да има толкова голяма тежест


След като организаторите на US Open разкриха строгите мерки за безопасност, планирани за тазгодишното събитие, световният No. 1 Джокович беше най-голямото име, което излезе и публично ги критикува.


17-кратният шампион от Големия шлем не се сдържа, тъй като каза, че правилата за безопасност са „крайни“ и „почти невъзможни“.


„Знам, че той беше един от тези, които бяха против идеята да присъстват на US Open и в един момент, каза, че при тези условия той не вижда как може да се проведе Голям шлем, "каза Раонич.


Раонич


"Мисля, че може би след тази поредица от събития този конкретен аргумент няма да има значение и мнението на Новак ще бъде с приспадната тежест. По тази конкретна тема, не мисля, че ще се обръща толкова много внимание на коментарите му."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Раонич предполага, че мнението на Джокович за US Open няма да има толкова голяма тежест Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook