Раонич с чиста победа над Пиер-Юге Ербер

от в 09:09 на 19.01.2019
В
Безпощаден Раонич надви Пиер-Юге Ербер с 3:0 сета.За разлика от мача с Вавринка онзи ден, тук до тайбрек се стигна само веднъж.

Първият сет до 4:4 и двамата записваха лесни сервис геймове, като на чуждото подаване Раонич бе записал едва три точки, а Ербер бе успял да вземе едва две и то само в първото подаване на Милош. Все пак до пробив се стигна и той беше за канадеца, като това стана на 15, а това прати гиганта да сервира за сета. Той се справи с задачата и то почти безпогрешно, като така и поведе с 1:0.

Втората част се разви аналогично, но този път Пиер бе пробит доста по-рано, а и лекотата, с която печелеше своите подавания, изчезна, докато противникът му нямаше такива проблеми. Така за час и пет минути Раонич спечели и втория сет. Последната част започна по-добре за Пиер и той проби за 3:2, но моментален рибрейк спря подема му и така се стигна до ново равенство от 3:3. Без повече пробиви в мача закономерно двамата стигнаха до тайбрек, където канадеца надделя.

Там всичко започна перфектно за Милош и той с два аса и печеливш удар от бекхенд на бърза ръка поведе с 3:0, което и прерасна на 5:1. Французинът все пак не се предаде и печелейки следващите четири точки успя да изравни 5:5. В крайна сметка Раонич се концентрира и стигна до шестата точка, която бе и с цената на мачбол, но Пиер отново изравни. След като двамата размениха страните на корта, мачът за Ербер приключи на бързо. Предизвикана грешка и хубав сервис на Милош бяха напълно достатъчни и така той намери място в четвъртия кръг.

Раонич ще се изправи срещу победителя от мача на Саша Зверев и една от изненадите на турнира, Алекс Болт.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Раонич с чиста победа над Пиер-Юге Ербер В

Коментари





Следвайте ни в Facebook