Раонич се справи с Бедене; Фриц откри кампанията си в Антверпен с победа

от в 16:46 на 21.10.2020
Диана Андреева

След доброто си представяне на турнира в Санкт Петербург през миналата седмица, днес Милош Раонич отново показа стабилна игра и след 6:3 7:6(4) се справи със словенецът Айлаж Бедене.

Благодарение на успеха си, световинят номер 19 се класира за 1/8-финалите в Антверпен, където го очаква двубой срещу 70-ия в ранглиста - Камерън Нори, а победителят в срещата ще срещне шампионът от днешния мач между първата ни ракета Григор Димитров и испанеца Пабло Андухар.

В днешния си мач канадецът показа доста стабилно ниво, като благодарение на успешния си сервис, той не допусна нито един пробив. От дъното на корта Раонич също се справяше добре, което в комбинация с агресивна игра на ретур, му позволи след по-малко от 90 минути да затвори срещата в своя полза.

Тейлър Фриц също откри кампанията си в белгийския град с победа, след като за час и 7 минути, отстрани двуметровия си сънародник - Райли Опелка. Мачът завърши 7:6(5) 6:1 в полза на Тайлър, като по този начин си осигури участие на 1/8-финалите в турнира, където го очаква южноафриканецът Лойд Харис.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Раонич се справи с Бедене; Фриц откри кампанията си в Антверпен с победа Диана Андреева
Теми:  
милош раонич | тейлър фриц

Коментари





Следвайте ни в Facebook