Райли Опелка е шампион на UTR Pro Match

от в 14:31 на 10.05.2020
Диана Андреева

Райли Опелка спечели финала на UTR Pro Match в Палм Бийч (Флорида), побеждавайки Миомир Кецманович с 4:3 2:4 4:2 на финала и така стана победител на демонстративния турнир, който се провежда по време на пандемията от COVID-19, заради която се отмениха всички  официални тенис надпревари поне до 13 юли.


В надпреварата се включиха общо четирима състезатели - Томи Пол, Миомир Кецманович, Хуберт Хуркач и шампионът-Райли Опелка, а всяка среща беше заснемана от дрон и продавана на живо във Фейсбук акаунта на турнира.


Първоначално се играха по три мача от груповите фази - всеки срещу всеки, а впоследствие имаше финал и двубой за третото място.


Опелка


В петък американецът записа две победи над младокa Томи Пол и cрещу финалиста Миомир Кецманович. Впоследствие в първия си мач от вчерашния ден Опелка понесе поражение от Хуберт Хуркач в три сета, но въпреки това имаше по- добри показатели, благодарение на които "гигантът" се класира за финала.

„Беше дълъг ден. Тренирам само час, час и половина максимум. Пълен съм с енергия. Това е приятно усещане. Не се оплаквам, че съм уморен ”, каза американецът.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Райли Опелка е шампион на UTR Pro Match Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook