Разгневеният Зверев: Това е нелепо; просто ще му подаря следващите 2 гейма и приключвам

от в 17:44 на 20.04.2024
Калоян Соколов

Условията за игра на ATP 250 турнира в Мюнхен са изключително лоши през цялата седмица, като програмата непрекъснато изостава от предвидения си график, а дъждът дори се обърна в сняг преди два дни. Всичко това постави под риск довършването на турнира, а дори местният представител Александър Зверев не скри раздразнението си от случващото се в германския град.

Зверев вчера беше отстранен от Кристиан Гарин в 1/4-финалната фаза на състезанието и така изгуби шансовете си за спечелване на трети трофей от състезанието. Световния номер 106 надигра за втори път топ поставения в същия турнир, след като го спря и преди 5 години, а сега остава да разберем дали отново впоследствие ще спечели титлата. Гарин не допусна нито един пробив в хода на мача, а фаворитът прие особено тежко инкасирания брейк във втория сет и побърза да потърси причините за задаващото се поражение някъде другаде:

"В какъв момент ще направим нещо? В какъв момент? Просто ми кажи? Няма да направим нищо през целия мач ли? Тогава приключих. Просто ще "танкирам" (подаря) следващите два гейма и приключвам. Това е нелепо. Подхлъзвам се при всяка една своя стъпка." - каза разгневеният номер 5 на съдията на стола, който обаче настоя, че дъждът е прекалено слаб, за да бъде спряна играта, а германецът се опита да потърси обрат, но нямаше нужните аргументи и скоро южноамериканцът се поздрави с успеха. 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Разгневеният Зверев: Това е нелепо; просто ще му подаря следващите 2 гейма и приключвам Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | кристиан гарин | любопитно | мюнхен

Коментари





Следвайте ни в Facebook