Разследването срещу Зверев навлиза в решителна фаза: Шарипова даде своите показания

от в 13:22 на 02.04.2022
Диана Андреева

Преди повече от една година Олга Шарипова разтърси тенис обществеността с откровенията си относно връзката със световния номер четири Александър Зверев. С помощта на британския журналист Бен Ротенберг и New York Times рускинята проговори пред света, за да разкаже своята история, да сподели ужасът, който е преживяла заради финалиста от US Open 2020, непрестанно подлагал я на физически и психологически тормоз.

Дали обаче тези обвинения не са единствено една изкусна лъжа? Това е въпросът, на който АТР трябва да отговорят с разследването си, което започна в края на 2021-а. До съвсем скоро отсъстваше информация да има развитие по случая, но в началото на месец март Световната тенис организация се е свързала с Шарипова, за да могат лично да чуят нейната версия на историята, след като по-рано разговаряха и със Зверев.

Самият Александър Зверев напълно отрече обвиненията на бившата си приятелка и приветства разследването на АТР, защото както самият той сподели "няма какво да се крие". Все още обаче има сериозни от страна на обществото около твърдението, че германецът не е прилагал никакъв вид насилие върху Шарипова. Неведнъж Саша е ставал жертва на подхвърляния и освирквания от страна на публиката по време на мачовете си, а избухването му в Акапулко поднови дискусията в социалните мрежи - способен ли е световният номер четири да бъде агресивен към хората около себе си и наистина ли е била подлагана на тормоз Олга Шарипова. 

Източник: Tennis World USA


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Разследването срещу Зверев навлиза в решителна фаза: Шарипова даде своите показания Диана Андреева
Теми:  
atp | александър зверев | зверев | Олга Шарипова | саша зверев

Коментари





Следвайте ни в Facebook