Разстоянието не е проблем: Бекхенд правата на Григор, която трудно някой би повторил (видео)

от в 05:05 на 02.06.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров знае как да вдигне публиката на крака във всеки един момент и през вчерашния ден отново се погрижи по най-добрия възможен начин за доброто настроение на феновете. Българинът показа неколкократно своята тенис магия по време на мача си с Емил Руусувуори, който спечели в последователни сетове, а определено сред множеството страхотни отигравания на родния ни представител, то бихме могли да откроим един явен фаворит.

Става въпрос за невероятната бекхенд права, която нашият сънародник съумя да изстреля в четвъртия гейм на втория сет и впоследствие осъществи пробив, като така до голяма степен пое пълен контрол над срещата. Въпросното разиграване протече изцяло под диктовката на скандинавеца, а Григор просто се защитаваше със своя слайс, но в един момент се умори от това да бъде в позицията на догонващ и реши да потърси уинър от обратния си удар, въпреки че беше изтласкан далеч зад основната линия.

Голямото разстояние обаче по никакъв начин не се окза пречка за Димитров, чийто удар се приземи неспасяемо в съперниковото поле и оттам насетне везните се наклониха изцяло в полза на бившия номе три, за когото не представляваше проблем да достигне за седми път до третия кръг на Ролан Гарос.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Разстоянието не е проблем: Бекхенд правата на Григор, която трудно някой би повторил (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp finals | бгтенис | видео | григор димитров | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook