Реакциите на звездите в мача Григор - Тиафо: Скучаещ Федерер и въодушевен Кевин Харт (видео)

от в 15:34 на 07.09.2024
Елеонора Александрова

Американският комедиен акатьор Кевин Харт бе един от многото ВИП зрители на четвъртфиналния мач на US Open между Григор Димитров и Франсис Тиафо, който за съжаление, завърши с контузия за сънародника ни, а в трибуните също така беше и 5-кратния шампион Роджър Федерер.

Страницата на турнира качи забавно видео в социалните мрежи, където можеше да сравним реакците на Маестрото и холивудската звезда по време на мача, а резултатът беше повече от забавен, тъй като Федерер не гледаше особено често към корта и просто тихо ръкопляскаше от време на време, докато Харт си местеше рязко главата при всеки един удар от едната в другата посока и определено беше далеч по-въвлечен в случващото се на корта.

В епизод на популярното предаване "Вчерашното шоу на Джими Фалон", водещият се присмя на известния актьор за начина, по който наблюдава играта, а Харт призна как това не е бил някакъв търсен комичен ефект, а просто 160-сантиметровият шоумен не е имал добра видимост заради човека пред него.

"Трябва да съм на 100% искрен. Не можех да гледам нормално играта и непрекъснато се местех, за да виждам топката, надявайки се, че човекът пред мен ще се дръпне, за да мога да гледам! Не знам защо трябваше да се забие точно пред мен, беше толкова егоистично." - допълни шеговито Харт.

Източник: First Sportz


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Реакциите на звездите в мача Григор - Тиафо: Скучаещ Федерер и въодушевен Кевин Харт (видео) Елеонора Александрова
Теми:  
us open 2024 | кевин харт | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook