Мачове на живо
LIVE
Фабио Фонини 675
Алексей Попирин 453
LIVE
Александър Зверев 1560
Себастиан Офнер 3020

Риск се омъжи за дългогодишния си приятел и тенис треньор

от в 13:23 на 22.07.2019
В
По-малко от две седмици след като победи настоящата №1 при жените - Ашли Барти, за да достигне своя първи четвъртфинал на турнир от веригата на Големия Шлем, Алисън Риска се ожени за своя дългогодишен партньор Стефан Амритрадж. Сватбата се е състояла в Питсбърг, а след църковната церемония, празнествата са продължили на вълнуващо парти:

https://twitter.com/womenstennis/status/1152960157124616193Според източници (Good Housekeeping) Алисън и Стефан са започнали да се срещат още през 2014-тa, а впоследствие са се и сгодили през 2016-тa, а това става ясно от пост на бившия тенис играч Пракaш Амритаж, който е братовчед на млaдоженецa.
Alison Riske engaged

Иначе  съпругът на Алисън е бил част от тенис cпортa винаги. Баща му и чичо му са водили Индия във финалите на Дейвис Къп през 1974-тa, ала впоследствие в знак на протест се местят да играят за Южна Африка, където прекарват дълго време. Стефан от малък също играе тенис, но така и не може да пробие и рано-рано приключва кариерата си поради контузии и започва да се занимава с треньорство. В кариерата си като наставник, той се е заниамвал с имена като Марди Фиш, Сам Куери, Стив Джонсън, Даниела Колинс, Рaджийв Рам и много други.

Alisok Riske with husband Stephen

Източник: womenstennisblog.com


Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Риск се омъжи за дългогодишния си приятел и тенис треньор В

Коментари

Следвайте ни в Facebook