Род Лейвър: Кирьос може да достигне върха стига да го поиска

от в 14:39 на 10.09.2019
В
В интервю за ABC Род Лейвър сподели мнението си относно противоречивото поведение на Ник Кирьос. Австралийската легенда разказа:

,,Той е наистина невероятен играч, ала много трудно се справя с концентрацията по време на срещите. Жалко е в много отношения, защото смятам, че потенциално с начина, по който играе, има всички шансове да достигне върха. Но всичко зависи от самия него, той трябва да мисли за тениса и едновременно с това да не позволява външният свят да го разсейва.

Той има наистина невероятни удари и може да контролира всеки един мач стига да го поиска. Знам, че носи голям талант в себе си. Иска ми се да се представя по-добре, защото, както казах, има способността да бъде най-добрият играч в света.

Той показа, че може да играе невероятно, но не се справя добре с постоянството. Има случаи, в които се представя перфектно в една среща, ала в следващия двубой той сякаш няма никакво желание да играе и гледа да свърши по-бързо. Точно това е една от основните му пречки - липсата на интерес."

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Род Лейвър: Кирьос може да достигне върха стига да го поиска В

Коментари





Следвайте ни в Facebook