,,Роджър Федерер прави всичко да изглежда толкова лесно, той е като балерина" - Серина Уилямс

от в 13:03 на 11.07.2019
В
На пресконференцията след четвъртфиналната си победа над Алисън Риск на Уимбълдън Серина Уилямс заяви своето възхищение към Роджър Федерер. Американката вярва, че ,,Маестрото" се придвижва по невероятен начин: ,,Чеснтно казано, това, което ме стряска най-много, е как той продължава да се представя на високо ниво ден след ден, време след време.

Във всеки мач той ще създаде нещо магично. Просто съм наистина изумена от неговите ръце, колко са бързи те, колко атлетичен е той, но и колко грациозен. Той е като балерина с всичката тази сила. Прави го без никакви усилия, изумително е. Изумително е да се наблюдава."

Уилямс победи сънародничката си - Алисън Риск, в три сета на четвъртфиналите във вторник. Тя ще играе срещу Барбора Стрицова от Чехия на предстоящия полуфинал.

Американката пък ще има допълнителна възможност да се наслади на играта на Федерер, тъй като швейцарецът ще се изправи срещу Рафаел Надал в нов епизод на едно от най-великите съперничества изобщо в историята на тениса. Вчера жертва на ,,Маестрото" пък стана Кей Нишикори, който след като спечели първия сет на двубоя, нямаше много шансове за каквото и да било в остатъка на срещата.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
,,Роджър Федерер прави всичко да изглежда толкова лесно, той е като балерина" - Серина Уилямс В

Коментари





Следвайте ни в Facebook