Роджър Федерер излетя за Доха след повече от година извън кортовете! (видео)

от в 21:51 на 05.03.2021
Мирела Николова

Една от най-нашумелите теми в последно време е дългоочакваното завръщане на 20-кратния носител на титли от Големия шлем Роджър Федерер. Той избра да поднови участията си в официални надпревари на турнира от категория ATP 250 в Доха, стартиращ на 8 март. Последният път, когато Маестрото излезе на корта, датира отпреди повече от година, когато отстъпи на бъдещия шампион Новак Джокович в полуфиналите на Аустрелиън Оупън 2020. Продължителното отсъствие на швейцареца се наложи заради операцията на коляното, която трябваше да претърпи в началото на месец юли миналата година.

Сега обаче швейцарецът изглежда готов и силно мотивиран да се завърне на корта след 13-месечно отсъствие и да радва многобройните си почитатели по целия свят със своята единствена по рода си игра. Ето какво сподели Федерер в социалните си мрежи:

"Намираме се на летището, минути преди да отлетя за Доха. Измина година от последното ми участие в надпревара и съм истински развълнуван. Може би това е и моментът, в който трябва да благодаря на всички хора, които направиха това възможно. Беше дълъг и труден път, като още не съм достигнал финала му. Чувствам се в добра форма, тренирах усилено и нямам търпение да бъда отново на корта. Надявам се, че ще имаме възможността да се видим скоро, а дотогава - пазете се здрави!"

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Роджър Федерер излетя за Доха след повече от година извън кортовете! (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | доха | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook